Premium Member | Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records | Geschichte
Angry Birds Transformers

Angry Birds Transformers 1.1.8

De strijd tussen de Autobirds en de Deceptihogs

Transformers is de nieuwste franchise die een Angry Birds-makeover krijgt. Angry Birds: Transformers is niet het vertrouwde puzzelspel waarin je de boze vogels door de lucht naar hun vijanden slingert, maar een 2D side-scroller vol actie en spektakel.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Leuke humor
  • Interessant gevechtssysteem
  • Verslavende gameplay

TEGEN

  • Wachten of betalen
  • Repetitieve levels

Uitmuntend
8

Transformers is de nieuwste franchise die een Angry Birds-makeover krijgt. Angry Birds: Transformers is niet het vertrouwde puzzelspel waarin je de boze vogels door de lucht naar hun vijanden slingert, maar een 2D side-scroller vol actie en spektakel.

Minder Michael Bay, meer retro

Vandaag de dag denken de meesten mensen bij Transformers aan de slecht beoordeelde, maar extreem succesvolle filmreeks. Gelukkig distantieert Angry Birds hier zich van en gaat het spel terug naar de roots van de tekenfilm uit de jaren '80, compleet met retro VHS-stijl openingsscène. We zien hoe de zogenaamde Eggspark op aarde is geland en de eieren in gestoorde robots heeft veranderd. De vogels veranderen in de Autobirds en moeten uiteindelijk samenwerken met hun vijanden de Deceptihogs om de eieren te verslaan.

\n

Een nieuwe kijk op Angry Birds

De gameplay van Angry Birds: Transformers is totaal anders dan dat we kennen uit bijvoorbeeld Angry Birds Star Wars of Angry Birds Stella. Angry Birds: Transformers speelt zich af op een tropisch eiland, waarin de verschillende locaties de levels vormen. In elk level ren je door het gebied en knal je je vijanden neer tot je gered wordt door je bondgenoten. Je verzamelt munten en probeert zoveel mogelijk varkens uit te schakelen.

Als je verder komt speel je meer gebieden van het eiland vrij en bevrijd je Autobirds en Deceptihogs. Omdat het een freemium spel is, moet je vaak wachten tot levels ontsloten worden en upgrades compleet zijn.

Het spel bevat ook een interessant sociaal aspect waarbij je bondgenoten kunt uitnodigen om je te helpen. Het spel geeft je willekeurige bondgenoten, maar je kunt ook een koppeling met je Facebook-account maken om je vrienden om hulp te vragen.

Wijzen en schieten

Hoewel er veel gebeurt op het scherm, is de bediening van Angry Birds: Transformers vrij eenvoudig: tik op de locatie waarop je wilt schieten en je vogel of varken blijft schieten tot het doel vernietigd is of niet meer zichtbaar is op het scherm. Als je je wapen herlaadt, zie je een kleine cirkel boven je geweer.

Om in een voertuig te veranderen, hulp te roepen of een speciale move uit te voeren, tik je op de bijbehorende knoppen aan de rechterkant van het scherm. De bediening is al met al erg simpel, wat perfect is voor een spel dat zich richt op alle soorten gamers.

Weet je nog, de jaren '80?

De graphics van Angry Birds: Transformers zijn uitstekend. De karakters zijn gedetailleerd en hebben elk hun eigen persoonlijkheid, zelfs de groene en grijze Deceptihogs.

Het hele spel ademt jaren '80. Dit merk je vooral aan de muziek die veel weg heeft van glamrock uit de eighties.

Geweldig, als je geduld (of geld) hebt

Angry Birds: Transformers is een vermakelijke mix van Angry Birds en Transformers die succesvol breekt met de geijkte gameplay van de vorige delen. De levels kunnen wat diverser en het is soms irritant om te wachten tot je weer mag spelen, maar toch is het spel de moeite waard. Angry Birds: Transformers is een goede aanvulling op het Angry Birds-universum.

Angry Birds Transformers

Download

Angry Birds Transformers 1.1.8

Beoordelingen about Angry Birds Transformers

Promotie×