Shark Tank Returns 7th Oct 9:00pm On ABC NEW! | PrepLogic 70-647 LearnSmart Enterprise Server Administrator Training | فيلم الكتيبة 2017 مترجم 2017 HDTv فيلم الكتيبة 2017 مترجم اكشن فيلم الكتيبة 2017 مشاهدة وتحميل فيلم الدراما التركي الكتيبة Bölük 2017 HD مترجم للعربية اون لاين وتحميل مباشر فيلم الكتيبة...
Despicable Me: Minion Rush

Despicable Me: Minion Rush 2.6.2

Endless runner met de wezentjes uit Despicable Me in de hoofdrol

Despicable Me: Minion Rush is leuke endless runner met karakters uit Despicable Me 2 in de hoofdrol.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Fantastische sfeer
  • Veel gameplay elementen
  • Power-ups, wapens en kostuums

TEGEN

  • Na verloop van tijd repetitief

Uitmuntend
8

Despicable Me: Minion Rush is leuke endless runner met karakters uit Despicable Me 2 in de hoofdrol.

Meer dan een endless runner

In Despicable Me: Minion Rush speel je de rol van één van de schattige minions van mislukte superschurk Gru. Om indruk te maken op je baas en de titel "Minion van het jaar" te verdienen, moet je zo ver mogelijk rennen. Ondertussen ontwijk je alle hindernissen op je pad door te springen en te glijden.

\n

Het basis-idee van Despicable Me: Minion Rush is in principe hetzelfde als alle andere bekende endless runners zoals Subway Surfers, Temple Run, Sonic Dash en meer. Gelukkig bevat Despicable Me genoeg leuke twists, waardoor het spel een genot is om te spelen.

De op de film gebaseerde wereld van Despicable Me: Minion Rush is erg gevarieerd. Zo ren je door Gru's wapenfabriek, maar ook door de wijk waar hij woont. Je ontwijkt alle obstakels op je pad, waaronder pijpen, bommen, raketten en zelfs andere minions. Als je minions aan de kant mept, krijg je extra punten. Daarnaast spring je van springplanken, glijdt je door kokers en vlieg je door de lucht.

Despicable Me: Minion Rush bevat ook een paar leuke mini-games, waaronder eentje met Gru's aartsvijand Vector in de hoofdrol. Ook komen we een schurk tegen die we niet kennen uit de film.

In Despicable Me: Minion Rush verzamel je bananen, die je samen met het speelgeld gebruikt op power-ups, wapens en kostuums te kopen. Hiermee ontgrendel je nieuwe dimensies in de gameplay, zoals vliegen op Gru's raket, rijden op een donzige eenhoorn (een grappige parodie op Robot Unicorn Attack) en vriesstralen afvuren.

Gameloft heeft zijn uiterste best gedaan om Despicable Me: Minion Rush vermakelijk te houden, maar toch is de gameplay van nature repetitief. Gelukkig niet zo repetitief als andere endless runners: obstakels en omgevingen veranderen elke keer als je speelt en ook de doelen zijn elke keer weer anders. Ook de sociale ondersteuning, met verschillende uitdagingen en de mogelijkheid om je medespelers grappig berichtjes van de minions te sturen, draagt bij aan de speelduur van Despicable Me: Minion Rush for Windows 8.

Bediening

Iedereen die al eens een endless runner heeft gespeeld, pakt Despicable Me: Minion Rush zo op. De bediening is erg eenvoudig: veeg naar links en rechts om obstakels te ontwijken, veeg omhoog om te springen en naar beneden om te bukken.

De bediening van Despicable Me: Minion Rush wordt ook nog eens op het scherm uitgelegd. Alleen de instructies voor de mini-game met Vector waren wat onduidelijk (het lijkt erop alsof je omhoog moet vegen, terwijl je eigen op de drone moet tikken).

Net als in de film

Despicable Me: Minion Rush ziet er onberispelijk uit. Fans van de film zullen enthousiast zijn: het spel weet de sfeer perfect neer te zetten. Het ziet er net zo goed uit als de film en alles klopt.

Despicable Me: Minion Rush gebruikt de originele stemmen uit de film. De minions op de achtergrond zijn voortdurend bezig met hun eigen rare klusjes - pas op dat je je niet al te veel door hen laat afleiden, want voor je het weet ben je game over!

Despicable Me: Minion Rush onderscheidt zich van andere endless runner door de steeds veranderende camera-standpunten. Hierdoor krijgt het spel een echt filmgevoel.

Onze mening

Despicable Me: Minion Rush is een geslaagde endless runner die erg leuk is om te spelen. Vooral fans van de film zullen het spel erg leuk vinden, want de filmwereld wordt perfect weergegeven. Zoals bij alle endless runners, is het spel uiteindelijk toch wat repetitief.

Despicable Me: Minion Rush

Download

Despicable Me: Minion Rush 2.6.2

Beoordelingen about Despicable Me: Minion Rush

Promotie×